Speeldata
“Mit de zaegen van de Hieër”

Wegens Corona zijn alle voorstellingen afgelast.

Reserveren:
(St. Joost en Maasbracht)

Hans Steskens0475-485445 (secretaris)
José Verheijen06-23501848
Mieke Ruijten0475-486894


Welkom LimburgsNederlands

Image

Welkom op de website van Toneelvereniging Ons Genoegen '84 oet Sint Joas! Op dees website vindj geer ein oetgebrèdj euverzich van alles waat mit Ons Genoegen '84 te make haef, of te make haef gehadj. Zoa vindj g'r hie ónger angere 't lèste nuuts euver oos gevarieerdje activiteite, en infermatie euver 't toneelstök det dit jaor op de plenk gebrach weurtj. Verder kènt geer kènnes make mit oos lede, zoawaal spelendj es achter de sjerme. Auch höbbe weer ein sjoan collectie aoj stökker, mit de foto's die dao bie huuere veur uch geselecteerdj in oos bezunjer fotoarchief. Weer wènse uch väöl plezeer mit 't bezeuke van oos website!

In verband met het coronavirus en omdat wij de gezondheid van spelers, vrijwilligers en publiek niet in gevaar willen brengen gaan de voorstellingen zowel in St. Joost en Maasbracht niet door.

Ons Genoegen '84 is dit seizoen voornemens de klucht “Mit de zaegen van de Hieër” op te voeren. De uitvoeringen zijn niet zoals u al jaren gewend bent in november maar zijn in verband met het corona virus verplaatst naar maart 2021. Daar het aantal besmettingen weer snel stijgt en de gezondheid van spelers en toeschouwers het belangrijkste is kunnen wij nu niet zeggen of de voorstellingen in maart door kunnen gaan. Hierover zullen wij binnenkort een besluit nemen en op de site kenbaar maken..

25-jäörig Jubileum Diny Wilms en Har Meuwissen

Lintje voor Jan Wilms

Börgemeister Jos Hessels van gemeinte Ech-Zöstere haef twieë prachtige óngersjeijinge moge oetreike in St. Joas: André Ruijten en Jan Wilms wearde door "Zijne Majesteit" in 't zunke gezatj väör hun jaorenlang vriewilligers werk.

De sjoonste taak veur eine börgemeister, zeker es de gedecoreerde van nieks weite!

Jan, hartelijk gefeliciteerd. Veer zin trots op dich!