Speeldata
“Mit de zaegen van de Hieër”

Wegens Corona zijn alle voorstellingen afgelast.

Reserveren:
(St. Joost en Maasbracht)

Hans Steskens0475-485445 (secretaris)
José Verheijen06-23501848
Mieke Ruijten0475-486894

Welkom LimburgsNederlands

Image

Welkom op de website van Toneelvereiniging Ons Genoegen '84 uit Sint Joost! Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van alles dat met Ons Genoegen '84 te maken heeft, of heeft gehad. Zo vindt u hier onder andere de laatste nieuwtjes over onze gevarieerde activiteiten, en informatie over het toneelstuk dat dit jaar op de planken gebracht wordt. Verder kunt u kennismaken met onze leden, zowel spelend als achter de schermen. Ook hebben we een mooie collectie oude stukken, met bijbehorende foto's voor u geselecteerd in ons bijzondere fotoarchief. We wensen u veel plezier met het bezoeken van deze website!

In verband met het coronavirus en omdat wij de gezondheid van spelers, vrijwilligers en publiek niet in gevaar willen brengen gaan de voorstellingen zowel in St. Joost en Maasbracht niet door.

Ons Genoegen '84 is dit seizoen voornemens de klucht “Mit de zaegen van de Hieër” op te voeren. De uitvoeringen zijn niet zoals u al jaren gewend bent in november maar zijn in verband met het corona virus verplaatst naar maart 2021. Daar het aantal besmettingen weer snel stijgt en de gezondheid van spelers en toeschouwers het belangrijkste is kunnen wij nu niet zeggen of de voorstellingen in maart door kunnen gaan. Hierover zullen wij binnenkort een besluit nemen en op de site kenbaar maken..

Lintje voor Jan Wilms

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft twee prachtige onderscheidingen mogen uitreiken in St. Joost: André Ruijten en Jan Wilms werden door "Zijne Majesteit" in het zonnetje gezet voor hun jarenlang vrijwilligers werk.

De mooiste taak voor een burgemeester, zeker als de gedecoreerden van niks weten!

Jan, hartelijk gefeliciteerd. Wij zijn trots op je!